Olimpiada Internationala de Guvernare, Editia a V-a, 2019, (details here)

Cea de a V-a Editie a Olimpiadei de Guvernare provoaca studentii Facultatilor de Administratie Publica, Stiinte Politice, Stiinte ale Comunicarii, Management, Stiinte Economice, Stiinte Juridice si nu numai, din tara si din strainatate, sa realizeze un eseu pe tematica guvernarii, eseu care sa raspunda unei problematici de actualitate cu care se confrunta astazi administratiile lumii. Noutatea evenimentului organizat in editie jubiliara anul acesta este ca se adreseaza studentilor din intreaga lume, eseurile putand fi redactate atat in limba romana cat si in limba engleza.

Olimpiada de Guvernare, Editia a IV-a, 2018, (details here)

Cea de a IV-a Editie a Olimpiadei de Guvernare provoaca studentii Facultatilor de Administratie Publica, Stiinte Politice, Stiinte ale Comunicarii, Management, Stiinte Economice, Stiinte Juridice si nu numai, din tara, sa realizeze un eseu in baza unei liste bibliografice oferite de organizatori.

Olimpiada de Guvernare, Editia a III-a, 2017, (details here)

Cea de a III-a Editie a Olimpiadei de Guvernare a provocat studentii inscrisi sa realizeze un eseu in baza unei liste bibliografice clare, bibliografie care reuneste cateva dintre cele mai atractive lucrari publicate in ultimii zece ani din zona guvernarii.

Olimpiada de Guvernare, Editia a II-a, 2016, (details here)

Ca si in cadrul primei editii a Olimpiadei de guvernare, concursul a avut ca zona de interes disciplinele studiate în domeniul guvernării.

Olimpiada de Guvernare, Editia I-a, 2015, (details here)

Concursul a avut ca zona de interes disciplinele studiate în domeniul guvernării, el fiind eșalonat pe patru nivele: trei universitare (corespunzătoare fiecărui an de studiu) și unul masteral. Participanților li s-a cerut să scrie, sub formă de eseu, răspunsul la două dintre problematicile cu care se confruntă administrațiile din România.