Smart2Education Hackathon Editia a II-a, 3-4 Iunie 2024 (details here)

Timp de 24 de ore, vei lucra într-o echipă cu 2 alți studenți pentru a dezvolta o modalitate mai inteligentă de a livra cursuri online (bazate pe instrumentul Livresq: eLearning Authoring Tool și soluțiile ChatGPT). Noile cursuri ar trebui să răspundă provocărilor identificate de tine și colegii tăi și să îmbunătățească experiența învățării (Temele și subiectele de lucru vor fi prezentate echipelor înscrise la hackathon în prima zi a evenimentului).

Noaptea Cercetătorilor în SNSPA Editia a II-a, 3-4 Iunie 2024 (details here)

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment axat pe cercetarea prezenței în mediul online a instituțiilor publice românești.

Timp de 24 de ore, vei lucra într-o echipă cu alți 2 studenți pentru a culege informatii aflate pe site-urile Web ale instituțiilor publice din România și a transcrie prezența acestora într-un formular dedicat. (Instituțiile și informațiile de acces vor fi prezentate echipelor înscrise în prima zi a evenimentului, în dupa-amiaza zilei de 3 iunie 2024).

Smart2Education Hackathon, 7-9 Iunie 2023 (details here)

Hackathon-ul Smart2Education este primul Hackathon organizat în București de către Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Administrație Publică, Smart-EDU Hub împreună cu Ascendia SA.

Timp de 24 de ore, vei lucra într-o echipă cu 2 alți studenți pentru a dezvolta o modalitate mai inteligentă de a livra cursuri online (bazate pe instrumentul Livresq: eLearning Authoring Tool și soluțiile ChatGPT). Noile cursuri ar trebui să răspundă provocărilor identificate de tine și colegii tăi și să îmbunătățească experiența învățării (Temele și subiectele de lucru vor fi prezentate echipelor înscrise la hackathon în prima zi a evenimentului).

Noaptea Cercetătorilor în SNSPA, 7-9 Iunie 2023 (details here)

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment axat pe cercetarea prezenței în mediul online a instituțiilor publice românești fiind totodată primul astfel eveniment organizat în București de Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Administrație Publică și Smart-EDU Hub.

Timp de 24 de ore, vei lucra într-o echipă cu alți 2 studenți pentru a culege informatii aflate pe site-urile Web ale instituțiilor publice din România și a transcrie prezența acestora într-un formular dedicat. (Instituțiile și informațiile de acces vor fi prezentate echipelor înscrise în prima zi a evenimentului, în dupa-amiaza zilei de 7 iunie 2023).

Olimpiada Internationala de Guvernare, Editia a V-a, 2019, (details here)

Cea de a V-a Editie a Olimpiadei de Guvernare provoaca studentii Facultatilor de Administratie Publica, Stiinte Politice, Stiinte ale Comunicarii, Management, Stiinte Economice, Stiinte Juridice si nu numai, din tara si din strainatate, sa realizeze un eseu pe tematica guvernarii, eseu care sa raspunda unei problematici de actualitate cu care se confrunta astazi administratiile lumii. Noutatea evenimentului organizat in editie jubiliara anul acesta este ca se adreseaza studentilor din intreaga lume, eseurile putand fi redactate atat in limba romana cat si in limba engleza.

Olimpiada de Guvernare, Editia a IV-a, 2018, (details here)

Cea de a IV-a Editie a Olimpiadei de Guvernare provoaca studentii Facultatilor de Administratie Publica, Stiinte Politice, Stiinte ale Comunicarii, Management, Stiinte Economice, Stiinte Juridice si nu numai, din tara, sa realizeze un eseu in baza unei liste bibliografice oferite de organizatori.

Olimpiada de Guvernare, Editia a III-a, 2017, (details here)

Cea de a III-a Editie a Olimpiadei de Guvernare a provocat studentii inscrisi sa realizeze un eseu in baza unei liste bibliografice clare, bibliografie care reuneste cateva dintre cele mai atractive lucrari publicate in ultimii zece ani din zona guvernarii.

Olimpiada de Guvernare, Editia a II-a, 2016, (details here)

Ca si in cadrul primei editii a Olimpiadei de guvernare, concursul a avut ca zona de interes disciplinele studiate în domeniul guvernării.

Olimpiada de Guvernare, Editia I-a, 2015, (details here)

Concursul a avut ca zona de interes disciplinele studiate în domeniul guvernării, el fiind eșalonat pe patru nivele: trei universitare (corespunzătoare fiecărui an de studiu) și unul masteral. Participanților li s-a cerut să scrie, sub formă de eseu, răspunsul la două dintre problematicile cu care se confruntă administrațiile din România.